|
Mozilla Firefox
|
| tresses |
Публикувана в 23.10.2007 в 21:25
|

Фен

|
Въпросът ми не е свързан със сайта, и е доста елементарен, но в момента няма кого да попитам. На мен не ми се е налагало досега да го правя и не знам откъде се настройва.
Та, нали знаете, че когато посетите някой сайт, на който се регистрирате, при следващото ви посещение само едно кликване върху кутииката за потребителското име ви изкарва направо името (заедно с падащо меню, съдържащо останалите потребителски имена, използвани на този компютър) Въпросът ми е - откъде се изчиства информацията от това падащо меню? Погрешка написах паролата на мястото на потребителското име и сега всеки, който седне на компютъра ми, може да я види с едно кликване. Трябва ли да де-инсталирам браузъра и после да го инсталирам наново, за да изчезне информацията или има и по-не-хамалска опция?
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 23.10.2007 в 23:16
|

Звезда

|
при лисицата не не съм го пробвал, но при ИЕ работи: като ти изкара падащото меню на аутокъмплийт мести със стрелките (нагоре и надолу) маркера, а когато е върху това, което ще триеш натисни клавиш DELETE (DEL)
добра практика е и смяна на паролата :-)
ПП
а като гледам часа на постинга ми - форумът отново съществува в негов си часови пояс!
Редактирана от ivannn на 23.10.2007 в 23:20
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| tresses |
Публикувана в 23.10.2007 в 23:31
|

Фен

|
Не стана Май ще преинсталирам браузър Предпочитам да не си сменям паролата, че ми е механично на върха на пръстите след едногодишна употреба...
|
| |
|
|
| Sunny |
Публикувана в 23.10.2007 в 23:40
|

Начинаещ

|
Не е нужна преинсталация.
В менюто Tools -> Clear Private Data (или Ctrl+Shift+Del)
От менюто, което излиза се слага отметка на :
Saved Form Information
Saved Password
После ОК
Иии и готово
Редактирана от Sunny на 23.10.2007 в 23:47
Един ден ще ме попиташ:
Кое Обичаш повече - мен или живота си?
Живота си - ще отговоря АЗ и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми това си ТИ!

|
| |
|
|
| tresses |
Публикувана в 24.10.2007 в 00:16
|

Фен

|
И, готово е Благодаря много!
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 24.10.2007 в 08:37
|

Администратор

|
ivannn писа:
а като гледам часа на постинга ми - форумът отново съществува в негов си часови пояс!
Здравейте,
погледнах защо при Вас има такъв проблем и той вече е разрешен. Силно казано е проблем ... сайта е настроен часово, всеки потребител които в Времева зона постави цифра различна от 0, демек + 2 / - 2 часа, се измества от Българското време с посоченото време. Ето защо при пост в 20.00 часа, при вас отчита 22.00. Това може да се коригира в редактиране на профил, ако някой друг има подобен проблем.
|
| |
|
|
| Sunny |
Публикувана в 24.10.2007 в 10:16
|

Начинаещ

|
tresses писа:
И, готово е  Благодаря много!
Няма защо пак заповядай .
Един ден ще ме попиташ:
Кое Обичаш повече - мен или живота си?
Живота си - ще отговоря АЗ и ТИ ще ме напуснеш без да знаеш, че живота ми това си ТИ!

|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 24.10.2007 в 12:46
|

Звезда

|
admin писа:
ivannn писа:
Здравейте,
погледнах защо при Вас има такъв проблем и той вече е разрешен. Силно казано е проблем ... сайта е настроен часово, всеки потребител които в Времева зона постави цифра различна от 0, демек + 2 / - 2 часа, се измества от Българското време с посоченото време. Ето защо при пост в 20.00 часа, при вас отчита 22.00. Това може да се коригира в редактиране на профил, ако някой друг има подобен проблем.
да, но аз съм в EET +2, а не по Гринуич. което само потвърждава твърдението ми, че форумът съществува в собствен часови пояс. обикновено изместванията не се калкулират по "Българско време", ако такъв термин изобщо съществува
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 25.10.2007 в 08:40
|

Администратор

|
ivannn писа:
да, но аз съм в EET +2, а не по Гринуич. което само потвърждава твърдението ми, че форумът съществува в собствен часови пояс. обикновено изместванията не се калкулират по "Българско време", ако такъв термин изобщо съществува 
Че това е така ... неоспорим факт. Но предпочитам да ти променя на теб профила , отколкото на 1300 човека, да им обясня , че сайта е по Гринуич и трябва да настроят профилите си. Разбери , че гледам максимално просто и лесно да е всичко ...
а в крайна сметка самият сайт се движи +2 часа от Гринуич, следователно нито сайта, нито форума са в собствено часово време, а са в часовият пояс включващ и България.
|
| |
|