BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
здравейте всички (NY салса congress)
wisart
Аз съм съвсем прясно регистриран и приятно очарован от този сайт. Съжалявам, че не попаднах на него по-рано. Открих го преди малко съвсем случайно в опитите си да намеря някакво-салса събитие в София. Очевидно има голям напредък в това отношение, което е прекрасно.
Сайт-а е добре организиран и календара с партитата е изключително полезен. Видях, че някои точеше заби на 2007 салса конгреса в UK. Предполагам че е страхотен, но бих препоръчал 2007 NY салса congress.

http://www.nycsal...gress.com/

Остават само 45 дни, но при добро желание....., струва си, вярвайте.
Ще си позволя да помоля за някакъв съвет или предложение. Живея в чужбина и само първата седмица на август ще съм в софия. Искаме с няколко други вманиачени приятели да обходим салса местата в София, но си нямаме никаква идея къде какво се предлага и дали си струва, все пак имаме само 6 дни и няма време за проби. Много ще съм благодарен за всяко предложение.

EDIT: admin - редакция на мнението, latinica => кирилица
Редактирана от admin на 15.07.2007 в 22:05

rumbarumbero
NY звучи супер, но е много далече - значи скъпо... като сложим и престоя и...и...:gb:

А за партитата...ми, на мен ми харесва в Чилаут в неделя. Също така и 18+, но за него нещо казаха, че излиза във ваканция. В Салса+ е по- комерсиално /пускат и др. вид музика - от нашата си:alko:.../, но има хора и настроение. На Мансардата е готино, има хора и е приятно, но дансинга е асфалт и не е много за танци....
Аз тези бих коментирал в София.

thunderchief
wisart писа:
Аз съм съвсем прясно регистриран и приятно очарован от този сайт. Съжалявам, че не попаднах на него по-рано. Открих го преди малко съвсем случайно в опитите си да намеря някакво-салса събитие в София. Очевидно има голям напредък в това отношение, което е прекрасно.
Сайт-а е добре организиран и календара с партитата е изключително полезен. Видях, че някои точеше заби на 2007 салса конгреса в UK. Предполагам че е страхотен, но бих препоръчал 2007 NY салса congress.

http://www.nycsal...gress.com/

Остават само 45 дни, но при добро желание....., струва си, вярвайте.
Ще си позволя да помоля за някакъв съвет или предложение. Живея в чужбина и само първата седмица на август ще съм в софия. Искаме с няколко други вманиачени приятели да обходим салса местата в София, но си нямаме никаква идея къде какво се предлага и дали си струва, все пак имаме само 6 дни и няма време за проби. Много ще съм благодарен за всяко предложение.

EDIT: admin - редакция на мнението, latinica => кирилица

Ooo ako знаеш как съм му се наточил и на тояяяWink
Обаче има един немалък проблем - визовия.
За местата в София - пробвай Чилаут в неделя и 18+ в петък и събота. Чилаут се намира на ул. Триадица а 18+ на Витошка. Прости за нескромния въпрос, а някоя и друга жена танцуваща on2 да ви се намира в групичката?Smile
Редактирана от thunderchief на 16.07.2007 в 11:18
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

wisart
Blagodarnosti za informatziata. Nai-veroiatno shte se vazpolzvam.
Shto se otnasia do congresa, az zabravih za problema vizi. Mojebi dogodina, vse triabva da ima nachin. To si e edin vid obuchenie tova vse pak, "business trip".
A za jenite "On 2" shte te razocharovam. Tuk problem niama estestveno, vsichko jivo dansi "on 2" obache v grupichkata niama takiva dami. No barzo vlizat v stapkata. V NY mu e maikata.

kami
Здравей Wisart,
Аз всъщност ще ходя на този конгрес (NY). Вече си взех виза и резервирах полетSmile))) Надявам се да се засечем в 6-те дни които ще сте в София и да обменим инфо. Мисля да остана там 2 седмици и определено ще имам нужда от свежа информация.
Have fun в София!
Ками
Kami

tanyatasheva
Ками, завиждам ти безкрайно и благородноGrin Излишно е да казвам, че като се върнеш, ще те подложа но кръстосан разпит:is:, ако си същата Ками, за която си мисляSmile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

kami
Същата съм Smile)))
Kami

thunderchief
kami писа:
Здравей Wisart,
Аз всъщност ще ходя на този конгрес (NY). Вече си взех виза и резервирах полетSmile))) Надявам се да се засечем в 6-те дни които ще сте в София и да обменим инфо. Мисля да остана там 2 седмици и определено ще имам нужда от свежа информация.
Have fun в София!
Ками

И мене благородна завист ме обземаSmile, да взема да питам, горе долу за колко време се взима визата? За сега явно ми е късно, ама догодина ако има мегдан да си взема виза хич не смятам да го пропускам конгреса в NYC

wisart
Hi Kami,
S udovolstvie shte predostavia nujnata informatzia.

wisart
Hi, rumbarumbero.
Az se otnesoh mnogo seriozno kam preporakite ti otnosno salsa klubovete. Salsa+ beshe iztrit ot spisaka i ne vleze v plana. Obache tova protivno vreme dnes obarka vsichki planove i nai-suhia variant beshe Salsa+. Toku shto se pribiram ot tam. Da si biahme ostanali v kashti. Opredeleno shte komentiram tuk vpechatleniata si kato se pribera v NY. Ponesoh chasovete regeton i bachata, sashto "poruchik galitzin", koito e ponosim vienski vals /no ima dalech po-priatni/. Obache "lele kako" me zastrelia ot upor. I de da beshe samo tova. Vse pak blagodaria za preduprejdenieto. Utre sme v Chill out, dano niama iznenadi.

thunderchief
wisart писа:Ponesoh chasovete regeton i bachata, sashto "poruchik galitzin", koito e ponosim vienski vals /no ima dalech po-priatni/. Obache "lele kako" me zastrelia ot upor. I de da beshe samo tova. Vse pak blagodaria za preduprejdenieto. Utre sme v Chill out, dano niama iznenadi.

Не бой се друже, в Chillout такива неща не те чакатGrin Там има прилично количество хубава салса, тук там с щипка бачата и евентуално ча-ча за вкус.
Виж "поручик Голицин" си е жива новост за С+ и тамошния DJGrin

tresses
Виж "поручик Голицин" си е жива новост за С+ и тамошния DJsmiley

Аа, накъде без поручика! Той си е жива класика GrinGrin

wisart, нацелил си "латино" партито (петък и събота) Когато е салса-парти (например, досегашните в неделя) - музиката е само салса и бачата(може би и някое меренге). На латиното ще чуеш музика от цял свят Grin, особено от Балканския полуостров Grin
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.36 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,822 уникални посещения