BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Вашата най-голяма беля..
FABRICIA
Покрай първи юни се замислих какви пакости съм правила като малка и с голямо разочарование открих, че нямам с какво толкова да се похваля...затова ми се прииска да чуя някоя забавна историйка относно вашите бели - големи и малки.

И също така смятате ли, че белите, които сте правили вие като малки са още актуални. Щото на мен ми се струва, че сегашните хлапета правят съвсем различни неща...Smile
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

mimeto
ВАЖНИ НЕЩА, които нямаше да знам, ако нямах по-малък брат!

Водното легло "King Style" съдържа достатъчно вода, за да запълни дом от 200
кв.м. с езеро 12 см дълбочина.

Гласът на 4 годишен тиквеник може да заглуши 200 нормално беседващи
възрастни в препълнен ресторант.

Ако вържете кучешки повод за стаен вентилатор, мотора на последния не е
достатъчно мощен да повдигне във въздуха 23 килограмов идиот в костюм на
супермен. От друга страна е достатъчно мощен за да разпредели равномерно
боята от буркана в ръката на "Супермен" по стените на стая 7Х7м.

Когато вентилатора е включен, не следва към него да се хвърлят бейзболни
топки.

Стъклото на прозореца, дори двуслойно, не се явява препятствие за
бейзболната топка, ударена от перката на вентилатора.

Ако от банята се чува шума от отваряне на тоалетното шкафче с вашата
козметика, след това звън на стъкло и после детско гласче "Оооопс, ама
аз....", - то вече е късно.

Спирачна течност смесена с хлоросъдържащ препарат за чистене на санитарен
фаянс създават дим. Много дим.

4 годишен МОЖЕ да запали огън ползвайки камъни, колкото и да твърдя, че това
става само на кино.

Циментово тесто и микровълнова печка не се понасят.

Суперцимента е суперцимент. Даже и забъркан от 4 годишен, той е завинаги.
Даже и да не е на подходящото място.

Колкото и кутии "Джел -оу"(плодово желе) да сипеш в басейна, това не помага
да ходиш по водата.

Филтрите на басеина не обичат "Джел-оу".

Стъклените топчета в резервоара издават много неприятен шум по време на
каране.

По-добре да не се опитваш да разбереш откъде е този мирис.

Винаги трябва да се поглежда във фурната преди включване. Фурните не са
особено добре настроени към пластмасови детски играчки.

На пожарната и трябват 6 минути за да стигне до вкъщи.

Центрофугата на пералнята не докарва световъртеж на дъждовните червеи.

Центрофугата на пералнята докарва световъртеж на котката.

Котката може да повърне почти колкото тежи, когато има световъртеж.

"Soy una moneda en la fuente,tu mi deseo pendiente,mis ganas de revivir!"

Khan
Миме, звучи интересно. Може ли да ми заемеш по-малкия си брат за седмица-две. Определено няма да ми е скучно GrinGrinGrinGrinGrin

mimeto
Няма да ти откажа!Той е същинска напаст!!!Колко ще искаш,за да ти го дам!?SmileSmile
"Soy una moneda en la fuente,tu mi deseo pendiente,mis ganas de revivir!"

rumbarumbero
Научих няки номерца от твоят брат - пакостник, който, според мен, е много чаровен и има моите поздравленияSmile.

tanyatasheva
Ами аз непрекъснато се биех със сестра ми до кръв, въпреки че много се обичахме. Любимото ми беше да скачам от прозорци. В училище скачах с момчетата от втория етаж и непрекъснато ме наказваха. В четвърти клас претърпях коремна операция и ми казаха 20 дни след махането на шевовете да не играя физическо и да не правя нищо. Едвам издържах и на 21-вия ден скочих отново. Катерех се по всички дървета в квартала и веднъж не можах да сляза, слизането винаги е по-трудно. Свалиха ме със стълба и ме набиха, но никаква ползаGrinGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

FABRICIA
mimeto писа:
Ако от банята се чува шума от отваряне на тоалетното шкафче с вашата
козметика, след това звън на стъкло и после детско гласче "Оооопс, ама
аз....", - то вече е късно.

Аз бих го казала така:

Ако малкият отиде до банята САМ и се забави там повече от 5 минути и оттам се чуват разни звуци/ каквито и да е/ - вече е твърде късно. Същото важи и ако не се чуват звуци...Shock

WinkWinkWink
Редактирана от FABRICIA на 07.06.2007 в 16:30
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

kati
Всички знаят, че с малките сестри е забавно!Но.....?!Какво стана преди няколко години?!Със сестра ми си играехме на фризьорси салон и си правехме прически, след това побягнахме към огледалото за да видим на какво сме се направили и аз блъснах вратата зад себе си.Съответно сестра ми беше зад мен и си удари главата в ръба на вратата. :fi: След това стана много, ама много лошо.От главата и потече много кръв, а аз бях наказана да не излизам 1 месец! Сега си спомням и се смея на станалото, но на сестра ми и остана белег на челото! Wink
KATETO SI E KATETO

dobber
Като дете реших да ремонтирам изгорялото ми Нинтендо (тези стари бели гейм конзоли включени в телевизора). След щателно разглабяне, включване в контакта, оглеждане и чудене защо не работи, реших (без много да мисля) да сложа отверката на двете спойки на кабелите идващи от захранването в конзолата. Следва голям БУМ, заря, малък огън, аз излетял 2 метра на зад и след това с тигров скок към щепсела за да го изключа.

Когато съм бил 4-5-6 годишен съм надраскал с химикал абсолютно всяка страница от тетрадката по математика на голямата ми сестра. Сестра ми е била слаба ученичка, в края на срока, с много двойки, със за пръв път в годината написано домашно целящо да оправи положението. Последва 40 минутно гонене около холовата маса, аз със сълзи от смях, а тя с чаша с вода, тиган, мухобойка, пръчка за месене на тесто, чехли.

EDIT: Сетих се още една. Някъде 1-2 клас със семейството ми отиваме на концерт/тятър/кино (не помня точно) във най-голямата зала на Фестивалният комплекс във Варна. Точно влизаме и всеки се бута, а навалицата е огромна, когато забелязвам до себе си как на една дама с прозрачна блуза и се изхлузва сутиена. Аз както винаги готов да помогна решавам да и го кажа на ВИСОООК глас. Всички хора в залата спряха да погледнат коя е тази жена без сутиен.

В 7ми клас набих кварталният мухльо, заради пакетче семки. Много съм горд, повече не ме закачаха Smile)

При правенето на белите, нито един родител не е пострадал.
Редактирана от dobber на 25.06.2007 в 10:54
http://enjoybulgaria.info

kati
Имам чуството, че пораствам! Много лошо!!!Sad Не съм правила бели от много отдавна, а и имам рожден ден след 3 дни!Frown Я дайте някоя идея с която да вбеся мама и тати!Wink Вече съм лакирала тати докато спи, така че нещо друго!Pfft
KATETO SI E KATETO

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.61 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,822 уникални посещения