BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Моногамия, полигамия...
sssss
Попаднах на интресна статийка и ми се доиска да я споделя с Вас?
Подкрепяте ли тази теза и въобще как приемаме моногамията и полигамията, как я разбирате Вие?

http://vani11aice...p?id=58360

Ant
"Защото моята 'тиория' е, че моногамията идва след полигамията. "
ето така я разбирам и азWink

sssss
Тъжна статийка, попита с много истина!

tanyatasheva
Защо да е тъжна, просто е реалнаCool Това е биология, според мен мъжете са природно склонни към полигамия, заради запазване на биологичното разнообразие:xox:Мъжът търси количеството, а жената качеството. Ако мъжът е качествен, за какво ти е друг? Какво да ги правиш:qef: Важното е ние да не разбираме, защото:st: И на мене ми е много смешен синдрома на "сиамските близнаци". Да оглупее човек до толкова, че да загуби чувството за лично пространство и свободаGrin А има ли нещо по-ценно от свободата - Няма! Какво е приликата между мъжа и котарака - обича да скита, а като се върне иска храна и ласкиSmile Важното е да се връща.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

sssss
Танче, а какво означава мъжът ти да е качественSmile (същото се отнася и за жената)!?

Примерно, един приятел мой (мъж), ми сподели веднъж, че за него качествената жена е, цитирам: "....на един мъж му трябва чистачка - готвачка и пеперудка по възможност всеки ден различна", тааа за една жена кой е качественият мъж?

tanyatasheva
if писа:
Танче, а какво означава мъжът ти да е качественSmile (същото се отнася и за жената)!?

Много индивидуално, зависи от потребноститеSmile Всеки си намира своята половинка, не говоря непременно за брак.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

sssss
Smile Съгласна, просто нуждите на мъжете се различават от тези на жените, то е ясно! Smile

dobber
Жените не са по-малко податливи към полигамията. Важи същото и за мъжете и моногамията. Просто всичко е един етап от живота. Не можеш да кажеш "вече съм женена и няма да тичам по мъже" защото след 10 години когато започнете да си омръзвате, може и да ви се прииска.
Редактирана от dobber на 12.04.2007 в 14:46

castro
Дефиниция: полигамен -
мъжки пол и гамен
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

sssss
dobber писа:
Жените не са по-малко податливи към полигамията. Важи същото и за мъжете и моногамията. Просто всичко е един етап от живота. Не можеш да кажеш "вече съм женена и няма да тичам по мъже" защото след 10 години когато започнете да си омръзвате, може и да ви се прииска.

Разбира се, никой не е застрахован...дори и най-семейният семеенSmile

SSstyle
Може много да се изговори за тази тема..но наистина не знам как да разбереш дали си срещнал Човека, който е за теб, ако не си опитал и с друг/и. Моят случай е такъв - аз сам с Него вече 6 години и наистина не съм сигурна. За съм полигамията, но съм прекалено съвестен човек, че да стигам до изневери. Може би трябва да се разделим, за да опитам, ама сърце не ми дава да направя тази крачка..а времето си лети!
SSstyle

sssss
SSstyle писа:
Може много да се изговори за тази тема..но наистина не знам как да разбереш дали си срещнал Човека, който е за теб, ако не си опитал и с друг/и. Моят случай е такъв - аз сам с Него вече 6 години и наистина не съм сигурна. За съм полигамията, но съм прекалено съвестен човек, че да стигам до изневери. Може би трябва да се разделим, за да опитам, ама сърце не ми дава да направя тази крачка..а времето си лети!

Някога отдавна живеел в древен град Майстор, заобиколен от своите ученици. Най-способният от тях се замислил веднъж:
- А има ли въпрос, на който нашият Майстор няма да може да отговори.
Той отишъл на зелената ливада, хванал най-красивата пеперуда и я скрил в дланите си. Пеперудата шавала с пипалцата си и гъделичкала дланите на ученика. Усмихвайки се, той отишъл при Майстора и го попитал:
- Кажете, каква пеперуда имам между дланите си-жива или мъртва?
Той здраво държал пеперудата и бил готов във всеки един миг да я смачка заради своята истина.
Не обръщайки дори глава, за да погледне ученика, Учителят отговорил:
- Всичко е в твоите ръце.

Лесно се дават съвети, нали? Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.15 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,822 уникални посещения