BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Как се забавлявате и как разпускате?
melody
Сигурно повечето ще кажат"Със салса,разбира се"!Grin
Какво означава да се забавлява човек? И когато е на салса и когато се занимава с нещо друго за удоволствие?Малко тъпо ми прозвуча въпроса,като че ли?CoolАма нищо!PfftПонеже често чувам мнението,че много не знаели как да се забавляват,затова натам ми се отнесоха мислите...
А когато сте скапани,уморени от поредния тежък ден и ви остане някакво свободно време как разпускате?Алкохол,жени,вана,масаж,четене или нещо друго?Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

thunderchief
melody писа:
Сигурно повечето ще кажат"Със салса,разбира се"!Grin
Какво означава да се забавлява човек? И когато е на салса и когато се занимава с нещо друго за удоволствие?Малко тъпо ми прозвуча въпроса,като че ли?CoolАма нищо!PfftПонеже често чувам мнението,че много не знаели как да се забавляват,затова натам ми се отнесоха мислите...
А когато сте скапани,уморени от поредния тежък ден и ви остане някакво свободно време как разпускате?Алкохол,жени,вана,масаж,четене или нещо друго?Smile

Ами предходната седмица я изкарах в Банско на ски.

жени

Това какво бешеWink
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Mandor
Ходя в един квартален билярд (рядко играя билярд),пия, играя карти, счупвам се от смях с хора, които говорят по-бързо отколкото мислят.Това е освен танците - нямам чак толкова много свободно време. Други занимания са спорадични

Когато просто "убивам" време, браузя и чета някакви нови неща.
AKA Seut.

blue_lipstick
Аз какво!....Събираме се понякога по съседски на мини-купончета,на ядене и пиене,хилим се като за последно...горе-долу така и пием :alko: :lol::lol:...С приятели пък се запиляваме да играем дартс и билярд от време на време...С други ходим честичко на диско някъде в центъра,а ако сме в настроение и на чалгица след това...Като имах компютър в нас обичах да играя NFS...
Такива ми ти работи за забавлението и разпускането около мен.
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Cuba_Libre
Ами свободното си време запълвам преди всичко с танци- за друго почти не стига. Иначе обичам и да мързелувам вкъщи, пред някой филм или с хубаво романче. Също да се виждам с приятелчета...такива ми ти работи. Този уикенд между друтото съм много щастлива, защото не ми се наложи да си вземам работа за вкъщи, така че се отдадох и на танците, и на мързела, съпроводен с четенето на книжкаSmile
En el fin de semana quiero bailar...

tanyatasheva
Засега няма измислен по-добър начин за разпускане от секса и алкохола (в умерени количества и поотделно)Pfft А се забавлявам със Салса. Нещо ми става напоследък, почнах да а изписвам все с главна букваGrinGrinGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

FABRICIA
Аз отивам на полето...на най-близкото възможно...в буквалния смисъл...или на планина или...абе, изобщо извън София, по възможност в някое забутано забравено селце, където тишината е покъртителна, а въздухът толкова чист, че направо реже дробовете...обичам да се разхождам с часове и да си мисля разни работи...може да се разхождам и без да мисля...обичам да карам колело...иии..много разпускам когато изляза без нищо друго освен един фотоапарат...вървя си и щтракам...:re:
Редактирана от FABRICIA на 03.04.2007 в 19:01
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

SSstyle
За това са приятелите! Когато искам да се отърся от ежедневието, излизам с тях - на кафе, на гости, на дискотека. А иначе салсата ми действа супер, с нея се разтоварвам психически и се зареждам с енергия!!!
Затова ходете на танци и НЕ забравяйте приятелите си!Pfft
SSstyle

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,018,822 уникални посещения